Головна » Інтерв’ю
Редакція lobda.at.ua продовжує серію інтерв’ю, у яких намагатимемося передати атмосферу цьогорічного чемпіонату.

Завершилось перше коло Чемпіонату та Першості області з футболу. Команди-аматори краю пішли на літні канікули. Тож нині є час підбити підсумки першої частини сезону й поспілкуватися з його учасниками.

Редакція lobda.at.ua продовжує серію інтерв’ю, у яких намагатимемося передати атмосферу цьогорічного чемпіонату, порушити актуальні питання, пов’язані не тільки з його перебігом, результативністю команд, арбітражем, поведінкою уболівальників під час матчів, інфраструктурою стадіонів, секретами успіхів, причинами невдач тощо.

До розмови із футбольними журналістами плануємо залучати тренерів команд, арбітрів, делегатів ФФЗ, футбольних аналітиків, а також закарпатських уболівальників. Закликаємо вас, шановних читачів, надсилати питання, які, ми обов’язково будемо включати в інтерв’ю.

Не знаю, що може відчувати чоловік, коли до нього підбираються дві п’ятірки за віком, але знаю одне точно: якщо він у спорті, зокрема, у футболі, то зберігає оптимізм і життєву впевненість. Принаймні так можна сказати про Михайла Іваницю, який саме сьогодні, 8 серпня, святкує день н ... Читать дальше »
Категория: Інтерв’ю | Просмотров: 217 | Добавил: media | Дата: 22.08.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні, 19 серпня, Івану Глібовичу виповнюється 60 років, тож пропонуємо Вашій увазі інтерв’ю з іменинником.

З Іваном Шангіним я познайомився в 90-ті роки, коли тільки набирався досвіду в спортивній журналістиці, а Глібович керував ФК «Закарпаття». І що запам’яталося: головний тренер завжди мав свою позицію й із розумінням ставився до нашого, журналістського, хліба. Тому коли довідався, що 19 серпня відомому не лише у футбольних колах Закарпаття ужгородському фахівцю виповнюється 60 років, захотілося взяти інтерв’ю. Це не стільки подяка за роки співпраці в ужгородському футбольному клубі, скільки знову можливість почути думки про стан у сучасному футболі від того, хто їх не ретушуватиме, а оприлюднить так, як справді вважає. Але розпочали ми розмову з дещо воднораз незвичного й банального запитання…

Іване Глібовичу, поясніть, як стають футболістами в сім’ї вчительки й ревізора?

– Та, мабуть, нічого незвичайного. Іще з 5 років батько мене водив на футбол повболівати за ужгородську команду майстрів. На майданчику біля будинку почав займатися, а основні наші «тренування» відбувалися на вул ... Читать дальше »

Категория: Інтерв’ю | Просмотров: 212 | Добавил: media | Дата: 22.08.2015 | Комментарии (0)